Ettevõttest

MATKAVAN – Teie usaldusväärne partner matkabusside rentimisel ja müügil

Tere tulemast MATKAVANi, juhtivasse matkabusside rentimise ja müügi ettevõttesse Eestis! Oleme pühendunud pakkuma Teile parimat kogemust, olgu Teie plaaniks perepuhkus, sõpradega seiklus või pikem reis ümber Euroopa. Meie teenused on loodud just Teie vajadusi silmas pidades, tagades mugavuse, ohutuse ja meelerahu.

 

MatkavanMeie teenused

Matkabusside rentimine: Pakume laias valikus kaasaegseid ja hästi hooldatud matkabusse, mis sobivad igasugusteks seiklusteks. Olgu Teie sihtkoht mägedes, rannikul või metsade vahel, meie matkabussid viivad Teid kohale mugavalt ja stiilselt. Meie renditeenuste hulka kuulub:

  • Paindlikud rendiperioodid: 4 päevast kuni mitme kuuni
  • Täielikult varustatud matkabussid, kus on kõik vajalik alates köögitehnikast kuni mugavate magamispaikadeni
  • Klienditugi 24/7, et Teie reis kulgeks probleemideta

Võta ühendust

 

Miks valida MATKAVAN?

Siin on põhjused, miks valida Matkavan:

  • Kvaliteet ja usaldusväärsus: Meie matkabussid on hoolikalt valitud ja regulaarselt hooldatud, et tagada kõrgeim võimalik kvaliteet ja ohutus.
  • Kliendikesksus: Oleme pühendunud pakkuma suurepärast klienditeenindust ning oleme alati valmis aitama Teid igas olukorras.
  • Kogemused ja teadmised: Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes tunnevad matkabusse läbi ja lõhki ning oskavad Teile alati parimat nõu anda.

Võtke meiega ühendust

Oleme valmis vastama kõigile Teie küsimustele

Võta ühendust